GAP – 90’s RE-ISSUED

GAP Vintage classics at Covent Garden! Urban retro refit with scaffold, concrete and timber…

Our amazing team worked their magic in conjunction with Gap to create a stunning look for their Covent Garden ‘I am Gap, I am Original’ concept Store. Embracing technology, we created an interactive iPad centre to allow their customers to view the entire denim range at the touch of a button. They can shop more styles, sizes and colours all from this one location.

Our manufacturing team created the Denim Addict Personalised Station to allow customers to put their personal touch to their denim, giving them the option to Hem-Distress-Patch-Stud-Embroider. We specialise in creating solutions for retailers ‘Pain Points’ providing new and interesting ways to solve a problem that is functional but also looks fantastic.

The complete concept shows how we incorporated an infusion of textures and styled finishes across the store with concrete fixture bases, the usage of scaffolding to create  shelving systems, completed with beautiful wooden elements throughout – and not forgetting the little details that sets the design apart from the rest.

This concept was installed by the Display Logic team, providing the complete package for all Display-Manufacture and Installation needs.

“Once again the Display Logic Team have
delivered an amazing job for us
from start to finish…..”

 


Matt Moss – Instore Experience Director