‘EYE SEE’ OPTICAL DEPARTMENT

We were approached by Selfridges to create a fun and engaging backdrop to promote their new and exciting sunglasses and optical range called ‘EYE SEE’, launching in one of their new departments which was located within the ground floor of their London Store.

Our inhouse creative department developed the creation after receiving the initial brief from the client which was to create a fun, photo backdrop with moving, large motorised eyes in a pink and furry construction. Once Selfridges saw the full design, they were delighted for us to begin the production of the unit. Our Joinery and 3D department set to work delivering the brief and creative vision.

Once the projects construction had been completed it was then down to the distribution and installation teams to complete the project in the store for the Department Launch.

“A brilliant job guys, well done and thank you.”


Selfridges Creative Co-ordinator